Skip to main content

Livraison gratuite à partir de € 50 | Retours gratuits

Découvrez nos appareils de cuisine sans PFAS

Expédition en 1 jour ouvré

Recette

Champagne Punch

Klinken op het nieuwe jaar, dat doen we in stijl! Met ijs, perensap en vers fruit til je het traditionele glaasje schuimwijn naar een nieuw niveau!
20 minuten
8 personen
Sites-Greenpan-BE-Site

Ingrédients

1 fles champagne (of schuimwijn)

2 kopjes perensap

2 kopjes perziken, vers of bevroren

400g verse frambozen

400g verse bosbessen

ijs

Préparation

Stap 1

Vul een grote braadpan tot de helft met ijs, (bevroren) perziken en bessen. 

Stap 2

Giet het perensap erbij en vul aan met de champagne. Roer om. 

Stap 3

Serveer in met ijs gevulde glazen. Gelukkig Nieuwjaar!

Tip

Voeg een feestelijk suikerrandje toe aan je glazen: maak de rand nat en dip het glas in kristalsuiker.

global.nocontent