Skip to main content

Ontvang nu 20% korting op alle sets

Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis retourneren

Power up your healthy kitchen - ontdek meer

Sites-Greenpan-BE-Site

Power up your healthy kitchen

Een nieuwe generatie keukentoestellen

korting

De beste keuze voor jou en de planeet

Kook jij al PFAS-vrij?

Je hoort het steeds vaker: PFAS zitten overal. Deze schadelijke chemicaliën – ook wel ‘forever chemicals’ genoemd - worden gebruikt in alledaagse producten. Van regenjassen en waterdichtsprays tot kartonnen rietjes en pannen. Liever gezond? Kies dan voor PFAS-vrije alternatieven, zoals onze pannen met een keramische antiaanbaklaag. Met onze handige sets ben je zo vertrokken. Ontdek ze nu met 20% korting! 

Claim jouw korting
Sites-Greenpan-BE-Site
Claim jouw korting
nieuw

PFAS-vrij

Keukentoestellen

Al sinds 2007 helpen we mensen gezond koken met onze PFAS-vrije pannen. Maar wat als je je volledige keuken PFAS-vrij kon maken? Dat kan! We ontwikkelden namelijk een nieuwe generatie premium keukenapparatuur. Die hebben een Thermolon™ Volt keramische antiaanbaklaag zonder schadelijke PFAS-chemicaliën. Daarmee kook je niet alleen gezonder, maar ook sneller en makkelijker. Ontdek een nieuwe wereld boordevol smaak, zónder PFAS.

Shop keukentoestellen
Sites-Greenpan-BE-Site
Shop keukentoestellen
PFAS-vrij

Alles over PFAS

PFAS zijn chemicaliën die producten water-, vet- en vuilafstotend maken. Tegenwoordig horen we vooral veel over PFOS, een bepaald type PFAS. Denk maar aan de PFOS-vervuiling in Zwijndrecht. Ondertussen wordt het steeds duidelijker dat PFAS echt overal zitten. Is er reden tot bezorgdheid? En kunnen we PFAS vermijden?

Meer over PFAS-vrij
Meer over PFAS-vrij

Waarom GreenPan?

De voordelen

Niet schadelijk

Een gezonde Thermolon keramische antikleeflaag, die volledig PFAS-vrij is en geen schadelijke chemische stoffen bevat. Dat is onze belofte aan jou!

 

Bakt niet aan

Onze keramische antikleeflaag is superglad. Je hebt minder olie of boter nodig en hoeft achteraf niet te schrobben. Gezond, snel en makkelijk!

 

Beter voor het milieu

Wij geven om onze planeet. Daarom stoten we bij de productie van onze Thermolon keramische antikleeflaag 60% minder CO2 uit in vergelijking met de productie van traditionele antikleeflagen.

Sites-Greenpan-BE-Site
global.nocontent