Skip to main content

Ontdek de nieuwe kleuren

Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis retourneren

Nieuwsbrief | Schrijf je in en ontvang 15% korting

Sites-Greenpan-BE-Site

Spice up your kitchen

Geef kleur aan je dag!

Nieuwe kleuren

Padova Reserve

Onze Padova Reserve collectie barstte al van de kleur, maar deze zomer knalt deze reeks nog meer! Er komen nog twee heerlijk zomerse kleurtjes bij: Sunshine Yellow en Mint Green.

Graag nog meer pit in je keuken? Bij iedere bestelling krijg je een blikje met kruidenmix van Mill & Mortar*

*Wordt automatisch toegevoegd aan je order. Zolang de voorraad strekt. OP = OP

Sites-Greenpan-BE-Site

Gratis Mill & Mortar kruidenmix

Pulled Pork met Smokey Sally kruidenmix

Op zoek naar inspiratie om pittige en verfijnde recepten op tafel te zetten? Samen met Mill & Mortar, kwaliteitsproducent van kruiden en specerijen, ontwikkelden we dit heerlijke recept.

Ontdek het recept
Sites-Greenpan-BE-Site
Ontdek het recept

15 jaar PFAS-vrij koken

Zo maken wij het verschil

Bij GreenPan kijken we verder dan de buitenkant van onze pannen. Het verschil? Dat zit in onze antiaanbaklaag. In 2007 ontwikkelden we de eerste pannen ter wereld met een gezonde, PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag. Het was het begin van een échte revolutie!

Lees meer
Sites-Greenpan-BE-Site
Lees meer
PFAS-vrij

Alles over PFAS

PFAS zijn chemicaliën die producten water-, vet- en vuilafstotend maken. Tegenwoordig horen we vooral veel over PFOS, een bepaald type PFAS. Denk maar aan de PFOS-vervuiling in Zwijndrecht. Ondertussen wordt het steeds duidelijker dat PFAS echt overal zitten. Is er reden tot bezorgdheid? En kunnen we PFAS vermijden?

Meer over PFAS-vrij
Meer over PFAS-vrij

Waarom GreenPan?

De voordelen

Niet schadelijk

Een gezonde Thermolon keramische antikleeflaag, die volledig PFAS-vrij is en geen schadelijke chemische stoffen bevat. Dat is onze belofte aan jou!

 

Bakt niet aan

Onze keramische antikleeflaag is superglad. Je hebt minder olie of boter nodig en hoeft achteraf niet te schrobben. Gezond, snel en makkelijk!

 

Beter voor het milieu

Wij geven om onze planeet. Daarom stoten we bij de productie van onze Thermolon keramische antikleeflaag 60% minder CO2 uit in vergelijking met de productie van traditionele antikleeflagen.

Sites-Greenpan-BE-Site

Shoppen met korting?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je volgende aankoop. *Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties of promoties.
Email address submitted successfully.
Sites-Greenpan-BE-Site
global.nocontent