Skip to main content

SOLDEN - tot 50% korting

Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis retourneren

Ontdek onze PFAS-vrije keukentoestellen

Barcelona Black collectie

Ben je op zoek naar een professionele kookervaring? Dan is onze Barcelona Black collectie iets voor jou! De hoogwaardige reeks ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt ook voor geweldige kook- en bakresultaten. Deze bestsellers werden niet voor niets verkozen als BESTE GETEST!

Sites-Greenpan-BE-Site
Het product

Wat maakt Barcelona bijzonder?

Gezonde antikleeflaag
Deze reeks is voorzien van onze meest geavanceerde Thermolon Infinity Pro keramische antikleeflaag, die extreem duurzaam is en volledig PFAS-vrij. Voor jarenlang gezond kookplezier!
Als beste getest
Deze premium collectie werd meermaals verkozen als beste getest en won verschillende awards. Dankzij het innovatieve design ben je verzekerd van superieure kook- en bakresultaten!
Professionele ervaring
Barcelona is ontworpen voor intensief dagelijks gebruik. De pannen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en afgewerkt met stevige geriveteerde handgrepen in roestvrij staal voor een professionele kookervaring.

Waarom GreenPan?

De voordelen

Niet schadelijk

Een gezonde Thermolon keramische antikleeflaag, die volledig PFAS-vrij is en geen schadelijke chemische stoffen bevat. Dat is onze belofte aan jou!

 

Bakt niet aan

Onze keramische antikleeflaag is superglad. Je hebt minder olie of boter nodig en hoeft achteraf niet te schrobben. Gezond, snel en makkelijk!

 

Beter voor het milieu

Wij geven om onze planeet. Daarom stoten we bij de productie van onze Thermolon keramische antikleeflaag 60% minder CO2 uit in vergelijking met de productie van traditionele antikleeflagen.

Sites-Greenpan-BE-Site

Speciaal voor jou

Je hebt niet altijd tijd om uren in de keuken te staan om een gezonde en lekkere maaltijd klaar te maken. Dat snappen we. Daarom zijn onze producten mooi maar praktisch, kwalitatief maar makkelijk in onderhoud en slim maar eenvoudig.

Onze Barcelona collectie warmt snel op, zorgt voor perfecte resultaten op alle vuren en is makkelijk schoon te maken. Dat betekent minder tijd in de keuken en meer tijd met familie en vrienden. Wil je lang en veel plezier hebben van onze producten? Check onze tips & tricks!

Sites-Greenpan-BE-Site

Voor iedere kok een eigen stijl!

Ontdek onze andere collecties

1 7
global.nocontent