Skip to main content

SOLDEN - tot 50% korting

Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis retourneren

Ontdek onze PFAS-vrije keukentoestellen

Sites-Greenpan-BE-Site

Duurzaam koken

Mooier dan ooit

“We proberen duurzame keuzes te maken, ook in de keuken. Veel mensen denken dat duurzaam en design niet samengaan, tot je de collecties van GreenPan ziet. Volledig PFAS-vrij, beter voor het milieu en ontzettend mooi. We zijn helemaal verliefd op de Mayflower reeks. Die speciale kleur en die houten handgrepen, echt prachtig. Onze pannen passen nu perfect bij onze Scandinavische keuken!”

Shop de Mayflower collectie
Shop de Mayflower collectie

Ontdek de wereld van GreenPan

Wat maakt ons uniek?

Pioniers

15 jaar geleden zetten we de wereld op z’n kop met onze PFAS-vrije keramische antikleeflaag. Vandaag de dag hebben we nog steeds de beste keramische antikleeflaag op de markt. Daar zijn we trots op!

 

Altijd PFAS-vrij

Onze keramische antikleeflaag is gemaakt op basis van natuurlijke grondstoffen. Zonder PFAS! En wist je dat we ‘m zelf produceren? Zo heb jij gegarandeerd volledig PFAS-vrije pannen.

 

High-tech design

De perfecte pan is kwalitatief én handig in gebruik. Dankzij onze slimme technologieën creëer jij iedere dag perfecte bakresultaten! En dat-ie er mooi uitziet, daar zorgt ons Belgische designteam voor.  

Sites-Greenpan-BE-Site

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste acties, smakelijke recepten en tips om gezond te koken.

Waarom kook jij met GreenPan?

KIEZEN VOOR GREENPAN IS …

gezonder koken

“Supergezond koken voor de kids lukt misschien niet elke dag, maar ik gebruik wel altijd een gezonde pan van GreenPan. Daar zweer ik bij! Zeker sinds ik weet dat veel antikleefpannen schadelijke PFAS-stoffen bevatten. Koken met een gezonde pan is gewoon een hele makkelijke stap naar een gezondere levensstijl.”

Kijk in Annes keuken
Kijk in Annes keuken

KIEZEN VOOR GREENPAN IS …

kiezen voor the original

“Hoe kwalitatiever de pan, hoe beter het gerecht!Daarom gebruik ik altijd GreenPan. Zij zijn de uitvinders van de PFAS-vrije keramische antikleefpanen hun producten zijn fantastisch. Niets is beter dan het origineel, toch?”

Kijk in Alexanders keuken
Sites-Greenpan-BE-Site
Kijk in Alexanders keuken
global.nocontent