Skip to main content

SOLDEN - tot 50% korting

Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis retourneren

Ontdek onze PFAS-vrije keukentoestellen

Sites-Greenpan-BE-Site

Afgewerkt tot in detail

Niets is beter dan het origineel

“Ik ga altijd op zoek naar de beste kwaliteit, ook in de keuken. Innovatieve producten maken echt een verschil. Daarom kook ik met GreenPan, hét originele merk dat PFAS-vrije antikleefpannen ontwikkelde. Mijn absolute favoriet is de Premiere! Roestvrij staal, high-tech design en afgewerkt tot in de details. De beste pannen waarmee ik ooit gekookt heb! Zelfs moeilijke gerechten lukken me nu perfect. Ik voel me bijna een professionele chef!”

Shop de Premiere collectie
Shop de Premiere collectie

Ontdek de wereld van GreenPan

Wat maakt ons uniek?

Pioniers

15 jaar geleden zetten we de wereld op z’n kop met onze PFAS-vrije keramische antikleeflaag. Vandaag de dag hebben we nog steeds de beste keramische antikleeflaag op de markt. Daar zijn we trots op!

 

Altijd PFAS-vrij

Onze keramische antikleeflaag is gemaakt op basis van natuurlijke grondstoffen. Zonder PFAS! En wist je dat we ‘m zelf produceren? Zo heb jij gegarandeerd volledig PFAS-vrije pannen.

 

High-tech design

De perfecte pan is kwalitatief én handig in gebruik. Dankzij onze slimme technologieën creëer jij iedere dag perfecte bakresultaten! En dat-ie er mooi uitziet, daar zorgt ons Belgische designteam voor.  

Sites-Greenpan-BE-Site

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste acties, smakelijke recepten en tips om gezond te koken.

Waarom kook jij met GreenPan?

KIEZEN VOOR GREENPAN IS …

gezonder koken

“Supergezond koken voor de kids lukt misschien niet elke dag, maar ik gebruik wel altijd een gezonde pan van GreenPan. Daar zweer ik bij! Zeker sinds ik weet dat veel antikleefpannen schadelijke PFAS-stoffen bevatten. Koken met een gezonde pan is gewoon een hele makkelijke stap naar een gezondere levensstijl.”

Kijk in Annes keuken
Kijk in Annes keuken

KIEZEN VOOR GREENPAN IS …

bouwen aan een duurzame wereld

Duurzaam leven, dat is meer dan een eigen moestuintje hebben. Wist je dat veel antikleefpannen gemaakt worden met PFAS? Dat zijn chemische stoffen die schadelijk zijn voor onze gezondheid en voor het milieu. De keuze voor PFAS-vrije pannen is dus snel gemaakt!”

Kijk in Louises keuken
Sites-Greenpan-BE-Site
Kijk in Louises keuken
global.nocontent