Skip to main content

SOLDEN - tot 50% korting

Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis retourneren

Ontdek onze PFAS-vrije keukentoestellen

Sites-Greenpan-BE-Site

Look beyond the visible

Onze pannen: géén schadelijke chemicaliën, geen troep.

Over GreenPan

Gezonde keuze

De dingen je niet meteen ziet, maken vaak het verschil. Daarom kijken we bij GreenPan verder dan de buitenkant van onze pannen. We ontwikkelden 15 jaar geleden als eerste merk ter wereld een gezonde keramische antikleeflaag zonder PFAS. Géén schadelijke chemicaliën, geen troep. We waren toen al pioniers en dat zijn we vandaag nog steeds. We blijven innoveren en streven naar een wereld zonder PFAS. Kijk verder dan de buitenkant van je pan en maak samen met ons het verschil! 

Shop onze bestsellers
Sites-Greenpan-BE-Site
Shop onze bestsellers

Ontdek de wereld van GreenPan

Wat maakt ons uniek?

Pioniers

15 jaar geleden zetten we de wereld op z’n kop met onze PFAS-vrije keramische antikleeflaag. Vandaag de dag hebben we nog steeds de beste keramische antikleeflaag op de markt. Daar zijn we trots op!

 

Altijd PFAS-vrij

Onze keramische antikleeflaag is gemaakt op basis van natuurlijke grondstoffen. Zonder PFAS! En wist je dat we ‘m zelf produceren? Zo heb jij gegarandeerd volledig PFAS-vrije pannen.

 

High-tech design

De perfecte pan is kwalitatief én handig in gebruik. Dankzij onze slimme technologieën creëer jij iedere dag perfecte bakresultaten! En dat-ie er mooi uitziet, daar zorgt ons Belgische designteam voor.  

Sites-Greenpan-BE-Site

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste acties, smakelijke recepten en tips om gezond te koken.

Waarom kook jij met GreenPan?

KIEZEN VOOR GREENPAN IS …

gezonder koken

“Bij ons is het altijd gezellig druk, vooral in de keuken. De kinderen willen altijd helpen als ik aan het koken ben. Meestal maak ik iets gezonds klaar, al lukt dat niet elke dag. Wat we wél doen, is koken met gezonde pannen zonder PFAS. Dat zijn schadelijke chemicaliën die blijkbaar in heel wat traditionele antikleefpannen zitten. Zoiets wil ik echt niet in m’n keuken. Koken met PFAS-vrije pannen is voor ons een makkelijke stap naar een gezondere levensstijl.”

Kijk in Annes keuken
Kijk in Annes keuken

KIEZEN VOOR GREENPAN IS …

bouwen aan een duurzame wereld

Duurzaam leven, dat vinden wij echt wel belangrijk. We eten minder vlees, kopen lokale producten en we koken sinds kort met gezonde pannen zonder PFAS. Blijkbaar worden veel antikleefpannen gemaakt met schadelijke chemische stoffen. Niet gezond en niet duurzaam. De keuze om PFAS-vrij te koken, was snel gemaakt!”

Kijk in Louises keuken
Sites-Greenpan-BE-Site
Kijk in Louises keuken

KIEZEN VOOR GREENPAN IS …

kiezen voor the original

“Als ik een gerecht klaarmaak, wil ik dat het perfect is! Ik ga altijd op zoek naar innovatieve merken en kwalitatieve producten. Want hoe beter de pan, hoe beter het gerecht. Daarom kook ik zo graag met GreenPan. Ze waren het allereerste merk dat pannen ontwikkelde met een PFAS-vrije keramische antikleeflaag. En echt waar, deze producten zijn fantastisch! Niets is beter dan het origineel, toch?”

Kijk in Alexanders keuken
Sites-Greenpan-BE-Site
Kijk in Alexanders keuken
global.nocontent