Skip to main content

SOLDEN - tot 50% korting

Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis retourneren

Ontdek onze PFAS-vrije keukentoestellen

Recept

Champagne Punch

Klinken op het nieuwe jaar, dat doen we in stijl! Met ijs, perensap en vers fruit til je het traditionele glaasje schuimwijn naar een nieuw niveau!
20 minuten
8 personen
Sites-Greenpan-BE-Site

Ingrediënten

1 fles champagne (of schuimwijn)

2 kopjes perensap

2 kopjes perziken, vers of bevroren

400g verse frambozen

400g verse bosbessen

ijs

Voorbereiding

Stap 1

Vul een grote braadpan tot de helft met ijs, (bevroren) perziken en bessen. 

Stap 2

Giet het perensap erbij en vul aan met de champagne. Roer om. 

Stap 3

Serveer in met ijs gevulde glazen. Gelukkig Nieuwjaar!

Tip

Voeg een feestelijk suikerrandje toe aan je glazen: maak de rand nat en dip het glas in kristalsuiker.

global.nocontent