Skip to main content

SOLDEN - tot 50% korting

Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis retourneren

Ontdek onze PFAS-vrije keukentoestellen

Copenhagen collectie

Wat een knappe verschijning! Onze Copenhagen collectie heeft een minimalistisch design, een extra groot bakoppervlak en is gemaakt van hoogwaardige duurzame materialen. Less is more!

Sites-Greenpan-BE-Site
Het product

Wat maakt Copenhagen bijzonder?

Gezond & duurzaam
Onze geavanceerde Thermolon Infinity Pro keramische antikleeflaag is volledig PFAS-vrij en versterkt met diamant zodat ze tegen een stootje kan.
Minimalistisch design
Strakke lijnen en een eenvoudig design met matte roestvrijstalen handgrepen maken van deze reeks een echte eyecatcher.
25% meer pan
Deze collectie heeft een unieke vorm die zorgt voor 25% extra bakoppervlak. Geen overvolle pannen meer! Met deze reeks wordt koken voor de hele familie een makkie.

Waarom GreenPan?

De voordelen

Niet schadelijk

Een gezonde Thermolon keramische antikleeflaag, die volledig PFAS-vrij is en geen schadelijke chemische stoffen bevat. Dat is onze belofte aan jou!

 

Bakt niet aan

Onze keramische antikleeflaag is superglad. Je hebt minder olie of boter nodig en hoeft achteraf niet te schrobben. Gezond, snel en makkelijk!

 

Beter voor het milieu

Wij geven om onze planeet. Daarom stoten we bij de productie van onze Thermolon keramische antikleeflaag 60% minder CO2 uit in vergelijking met de productie van traditionele antikleeflagen.

Sites-Greenpan-BE-Site

Speciaal voor jou

Je hebt niet altijd tijd om uren in de keuken te staan om een gezonde en lekkere maaltijd klaar te maken. Dat snappen we. Daarom zijn onze producten mooi maar praktisch, kwalitatief maar makkelijk in onderhoud en slim maar eenvoudig.

Onze Copenhagen collectie warmt snel op, zorgt voor perfecte resultaten op alle vuren en is makkelijk schoon te maken. Dat betekent minder tijd in de keuken en meer tijd met familie en vrienden. Wil je lang en veel plezier hebben van onze producten? Check onze tips & tricks!

Sites-Greenpan-BE-Site

Voor iedere kok een eigen stijl!

Ontdek onze andere collecties

1 7
global.nocontent