Skip to main content

Ontvang nu 20% korting op alle sets

Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis retourneren

Power up your healthy kitchen - ontdek meer

Ontdek onze gezonde sets met 20% korting

Kook PFAS-vrij in 1, 2, 3!

Sites-Greenpan-BE-Site

PFAS-vrij koken? Da’s kinderspel!

Probeer onze handige sets

Hou jij het graag gezond? Of ben je een echte bourgondiër? Wat er ook op het menu staat, met onze pannen kook je altijd PFAS-vrij. Wij zetten je graag op weg met onze handige sets! Budgetproof of lekker luxueus. Tijdloos zwart of liever een kleurtje. Haal je favoriete set nu in huis met 20% korting!

Bekijk alle sets
Sites-Greenpan-BE-Site
Bekijk alle sets

Alle feiten op een rij

Waarom PFAS-vrij?

PFAS zitten overal: in regenjassen, voedselverpakkingen, make-up en – jawel – ook pannen. Waarom vormen ze een probleem? Zijn ze echt zo gevaarlijk? En wat zijn de gevolgen voor jouw gezondheid en het milieu? We leggen het je graag uit. 

Lees alles over PFAS
Sites-Greenpan-BE-Site
Lees alles over PFAS

Hoe kook je gezond?

Tips & tricks

Gezond koken, kan soms een uitdaging lijken. No worries! Wij helpen je op weg. Een lekker gerecht voor jezelf, de eerste groentepapjes voor je baby of een gezonde maaltijd voor het hele gezin. Met onze tips & tricks wordt het een fluitje van een cent!

Ontdek alle tips
Sites-Greenpan-BE-Site
Ontdek alle tips

Voor een snelle & gezonde start

Ontdek onze startersets

Je eigen stekje? Check! Je eigen potten en pannen? Dubbel check! Met de 3-delige Memphis set kook jij met plezier je eigen potje. Budgetvriendelijk én perfect voor dagelijks intensief gebruik. Of ga je voor een op-en-top Scandinavische look & feel met onze 5-delige Mayflower set? 

Shop jouw starterset
Sites-Greenpan-BE-Site
Shop jouw starterset

Uitgebreid kookplezier voor elke dag

Ontdek onze comfort set

Wil je in één keer al je oude pannen en kookpotten vervangen zonder een fortuin uit te geven? Dan is onze 13-delige Mayflower set iets voor jou. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om elke dag iets lekkers op tafel te toveren. Voordeel: al je pannen passen perfect bij elkaar. Mooi in de keuken én op tafel!

Shop jouw comfort set
Sites-Greenpan-BE-Site
Shop jouw comfort set

Voor luxepaardjes

Ontdek onze premium sets

Graag een vleugje luxe in de keuken? Met onze 10-delige Padova set in Light Blue haal je duurzame kwaliteit en een flinke portie kleur in huis. Een echte eye-catcher in de keuken en op tafel. Wij zijn verliefd!  

Shop jouw premium set
Sites-Greenpan-BE-Site
Shop jouw premium set
global.nocontent