Skip to main content

SOLDEN - tot 50% korting

Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis retourneren

Ontdek onze PFAS-vrije keukentoestellen

Memphis collectie

Maak kennis met onze Memphis collectie. Een tijdloze collectie die makkelijk en veelzijdig is in gebruik. Jouw trouwe keukenvriend voor iedere dag!

Sites-Greenpan-BE-Site
Het product

Wat maakt Memphis bijzonder?

Gezonde antikleeflaag
Gezond koken is makkelijk dankzij de Thermolon keramische antikleeflaag. Die is volledig PFAS-vrij en zorgt ervoor dat je minder olie of boter nodig hebt.
Makkelijk in gebruik
Deze collectie blinkt uit door het mooie ergonomische design. De handgrepen zorgen voor een veilige grip en de naadloze binnenkant is supermakkelijk schoon te maken.
Warmt snel & gelijkmatig op
Hoogwaardig aluminium en een dikke gesmede bodem zorgen voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Zo ben je altijd zeker van geslaagde kook- en bakresultaten.

Waarom GreenPan?

De voordelen

Niet schadelijk

Een gezonde Thermolon keramische antikleeflaag, die volledig PFAS-vrij is en geen schadelijke chemische stoffen bevat. Dat is onze belofte aan jou!

 

Bakt niet aan

Onze keramische antikleeflaag is superglad. Je hebt minder olie of boter nodig en hoeft achteraf niet te schrobben. Gezond, snel en makkelijk!

 

Beter voor het milieu

Wij geven om onze planeet. Daarom stoten we bij de productie van onze Thermolon keramische antikleeflaag 60% minder CO2 uit in vergelijking met de productie van traditionele antikleeflagen.

Sites-Greenpan-BE-Site

Speciaal voor jou

Je hebt niet altijd tijd om uren in de keuken te staan om een gezonde en lekkere maaltijd klaar te maken. Dat snappen we. Daarom zijn onze producten mooi maar praktisch, kwalitatief maar makkelijk in onderhoud en slim maar eenvoudig.

Onze Memphis collectie warmt snel op, zorgt voor perfecte resultaten op alle vuren en is makkelijk schoon te maken. Dat betekent minder tijd in de keuken en meer tijd met familie en vrienden. Wil je lang en veel plezier hebben van onze producten? Check onze tips & tricks!

Sites-Greenpan-BE-Site

Voor iedere kok een eigen stijl!

Ontdek onze andere collecties

1 7
global.nocontent