Skip to main content
Sites-Greenpan-BE-Site

Over GreenPan

Gezond koken start met gezond kookgerei

Iedere dag gezond en bewust koken vraagt heel wat inspanning. Daarom is de juiste keuze van potten en pannen cruciaal. Met GreenPan bieden we een breed scala aan duurzame en innovatieve collecties om van gezond koken een feest te maken!

Klaar om verliefd te worden op onze keramische antikleeflaag, mooie producten en slimme designs?

Sites-Greenpan-BE-Site

GreenPan, een uniek verhaal

Wist je dat GreenPan een Belgisch merk is?

GreenPan werd ontwikkeld door twee Vlaamse jeugdvrienden: Jan Helskens en Wim De Veirman. Toen ze ontdekten dat traditionele antiaanbakpannen bij oververhitting giftige stoffen vrijgeven, gingen ze op zoek naar een gezond alternatief. Uiteindelijk kwamen ze terecht bij Thermolon, een keramische antikleeflaag zonder schadelijke PFAS en met een afgeleide van zand als basisgrondstof. Zo werd GreenPan geboren!

Pioniers
GreenPan is de uitvinder van de gezonde keramische antikleeflaag en al sinds 2007 dé referentie op het gebied van gezond koken.
N°1 keramische antikleeflaag
De beste keramische antikleeflaag op de markt? Die vind je bij GreenPan! Door de jaren heen werd onze coating steeds verder verbeterd en ondertussen is ze toe aan haar 5e generatie. Ons R&D-team blijft de keramische antikleeflaag voortdurend perfectioneren, zodat jij elke dag kunt genieten van de beste kwaliteit!
Geen schadelijke stoffen
Onze keramische antikleeflaag heeft alle voordelen van een traditionele antikleeflaag, maar zonder de schadelijke chemische stoffen (PFAS-vrij). Met GreenPan weet je dus zeker dat je écht gezond kookt!

Wat maakt GreenPan speciaal

Gezond keramisch PFAS-vrij

Wist je dat PFAS de bijnaam ‘forever chemicals’ kregen omdat ze jarenlang blijven rondzwerven op onze planeet? Het goede nieuws? Er zijn alternatieven. Het is dan ook hoog tijd om te kiezen voor een PFAS-vrije toekomst. Wij leggen je uit waarom.

Meer over PFAS-vrij
Sites-Greenpan-BE-Site
Meer over PFAS-vrij

Slimme technologieën

Onze gezonde keramische antikleeflaag is ons paradepaardje, maar ook onze technologieën mogen gezien worden. We blijven voortdurend vernieuwen en daar zijn we trots op!

Check onze technologieën
Sites-Greenpan-BE-Site
Check onze technologieën

Thermolon

Wist je dat GreenPan het énige merk is dat zelf z’n antikleeflaag produceert? Zo kunnen we jou 100% garanderen dat onze keramische antikleeflaag écht gezond is en geen schadelijke chemische stoffen bevat.

Meer over Thermolon
Sites-Greenpan-BE-Site
Meer over Thermolon

Alles over PFAS

Certificaten

Onze fabriek heeft ISO-certificaten ISO 9001, ISO 14000 en ISO 14001. Bij GreenPan geven wij om ons personeel en de omgeving.


We gebruiken waar mogelijk geüpcycled roestvrij staal en aluminium.


60% minder CO2 uitstoot tijdens de uithardingsfase in de productie van Thermolon™-lagen.

Sites-Greenpan-BE-Site

Erkenning van onze kwaliteit

Wereldwijd wonnen onze producten al verschillende awards en daar zijn we trots op!

Met onze premium kwaliteit, hoogwaardige materialen, gezonde antikleeflaag en slim design maken wij het verschil.

Ontdek al onze awards
Sites-Greenpan-BE-Site
Ontdek al onze awards

Vragen? Laat het ons weten: info@greenpan.com

global.nocontent