SOLDEN - tot 50% korting
Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis retourneren
Ontdek onze PFAS-vrije keukentoestellen
Je hebt {0} items toegevoegd
Totaal (incl. BTW)
0,00
2 sjalotjes, fijngesneden
2 teentjes look, fijngesneden
½ rood pepertje, fijngesneden
½ tl sambal
1 dl groentebouillon
½ dl witte wijn
200 g orzo (Griekse Pasta)
1 kg vongole, grondig gespoeld
3 rijpe tomaten
1 bosje basilicum, fijngesneden
1 bosje platte peterselie, fijngesneden
1 bosje lavas, fijngesneden
sap en zeste van 1 citroen (bij voorkeur bio, want je gebruikt de schil)
Zet de omnicooker op Sauce en bak de sjalotjes aan met de look, het pepertje en de sambal.
Blus met de groentebouillon en de witte wijn en breng aan de kook. Zet de omnicooker op Simmer en stel de temperatuur in op 95°C.
Voeg de orzo toe en kook de pasta gaar in zo’n 15 minuten.
Pel intussen de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in kleine blokjes.
Voeg de tomaten, kruiden, citroensap en schelpjes toe en zet de omnicooker op Steam. Laat even stomen tot de schelpjes open staan.
Bestrooi met de zeste van de citroen.
Je bondgenoot voor de heerlijkste gerechten