SOLDEN - tot 50% korting
Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis retourneren
Ontdek onze PFAS-vrije keukentoestellen
Je hebt {0} items toegevoegd
Totaal (incl. BTW)
0,00
Hak de pindanoten in stukken en bak ze 1 minuut in een verwarmde wok, tot ze licht geroosterd zijn. Zet opzij. Verwarm in dezelfde wokpan 1 eetlepel arachideolie op middelhoog vuur. Roerbak de knoflook en lente-uitjes 1 tot 2 minuten, tot ze zacht zijn.
Roer er de zoete chilisaus en een scheut water onder en doe er de geweekte noedels bij. Roerbak nog een minuut of 3.
Doe er dan de plakjes paksoi en de rauwe scampi's bij en laat nog 3 tot 5 minuten bakken.
Breng op smaak met fijngehakte koriander (bewaar wat voor straks), het limoensap en 2 eetlepels vissaus.Garneer met de geroosterde pindanoten en wat korianderblaadjes.
Scandinavische look en feel
Extra bakoppervlak