Skip to main content

Ontvang nu 20% korting op alle sets

Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis retourneren

Power up your healthy kitchen - ontdek meer

New

Premiere collectie

Op zoek naar een echte blikvanger? Onze hightech Premiere collectie in meerlaags roestvrij staal is meesterlijk gemaakt, ziet er fantastisch uit en presteert uitstekend. Klaar voor de ultieme kookervaring?

Sites-Greenpan-BE-Site
Het product

Wat maakt Premiere bijzonder?

Gezonde antikleeflaag
Onze Thermolon Infinity Pro antikleeflaag is versterkt met diamant, extreem duurzaam, krasbestendig en volledig PFAS-vrij.
Hightech design
Prachtig roestvrij staal dat er als nieuw blijft uitzien dankzij onze innovatieve Evershine technologie, dichtgeplooide gesloten randen voor optimale bescherming en verzonken rivetten voor een naadloze binnenkant. De details maken het verschil!
Professioneel niveau
Geniet van een optimale warmteverdeling en maximale efficiëntie op inductie dankzij de professionele constructie van 3-laags roestvrij staal met een aluminium kern. Jouw geheim om gerechten naar het hoogste niveau te tillen!

Waarom GreenPan?

De voordelen

Niet schadelijk

Een gezonde Thermolon keramische antikleeflaag, die volledig PFAS-vrij is en geen schadelijke chemische stoffen bevat. Dat is onze belofte aan jou!

 

Bakt niet aan

Onze keramische antikleeflaag is superglad. Je hebt minder olie of boter nodig en hoeft achteraf niet te schrobben. Gezond, snel en makkelijk!

 

Beter voor het milieu

Wij geven om onze planeet. Daarom stoten we bij de productie van onze Thermolon keramische antikleeflaag 60% minder CO2 uit in vergelijking met de productie van traditionele antikleeflagen.

Sites-Greenpan-BE-Site

Speciaal voor jou

Je hebt niet altijd tijd om uren in de keuken te staan om een gezonde en lekkere maaltijd klaar te maken. Dat snappen we. Daarom zijn onze producten mooi maar praktisch, kwalitatief maar makkelijk in onderhoud en slim maar eenvoudig.

Onze Premiere collectie warmt snel op, zorgt voor perfecte resultaten op alle vuren en is makkelijk schoon te maken. Dat betekent minder tijd in de keuken en meer tijd met familie en vrienden. Wil je lang en veel plezier hebben van onze producten? Check onze tips & tricks!

Sites-Greenpan-BE-Site

Voor iedere kok een eigen stijl!

Ontdek onze andere collecties

1 7
global.nocontent