SOLDEN - tot 50% korting
Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis retourneren
Ontdek onze PFAS-vrije keukentoestellen
Je hebt {0} items toegevoegd
Totaal (incl. BTW)
0,00
1 sjalot, fijngesnipperd
2 tenen look, geperst
2 cupjes saffraan
1 el maïsolie
200 ml witte wijn
500 ml kippenbouillon
500 g paellarijst
50 g gezouten boter
Selecteer de Sear/Sauté stand op de omnicooker.
Stoof de sjalot, look en saffraan aan in de maïsolie.
Voeg de rijst toe en laat 5 minuten goed mee aanbakken.
Blus met de wijn en laat volledig inkoken.
Voeg nu de kippenbouillon toe en breng aan de kook.
Schakel over op de White Rice stand en zet de timer op 45 minuten.
Voeg wanneer de rijst klaar is de gezouten boter toe en serveer meteen.
Spoel de rijst niet voor dit recept, je hebt het aanwezige zetmeel nodig om een romige rijst te krijgen.
Deze rijst past zeer goed bij gegrilde kip of vis.
Je bondgenoot voor de heerlijkste gerechten