Skip to main content

Gratis verzending vanaf € 50 - Gratis retourneren

Schrijf je in en ontvang 15% korting

Sites-Greenpan-BE-Site

Gezond koken begint bij GreenPan

Keramische antikleeflaag zonder PFAS

15 jaar PFAS-vrij koken

Zo maken wij het verschil

Bij GreenPan kijken we verder dan de buitenkant van onze pannen. Het verschil? Dat zit in onze antiaanbaklaag. In 2007 ontwikkelden we de eerste pannen ter wereld met een gezonde, PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag. Het was het begin van een échte revolutie!

Lees meer
Sites-Greenpan-BE-Site
Lees meer
PFAS-vrij

Alles over PFAS

PFAS zijn chemicaliën die producten water-, vet- en vuilafstotend maken. Tegenwoordig horen we vooral veel over PFOS, een bepaald type PFAS. Denk maar aan de PFOS-vervuiling in Zwijndrecht. Ondertussen wordt het steeds duidelijker dat PFAS echt overal zitten. Is er reden tot bezorgdheid? En kunnen we PFAS vermijden?

Meer over PFAS-vrij
Meer over PFAS-vrij

Waarom GreenPan?

De voordelen

Niet schadelijk

Een gezonde Thermolon keramische antikleeflaag, die volledig PFAS-vrij is en geen schadelijke chemische stoffen bevat. Dat is onze belofte aan jou!

 

Bakt niet aan

Onze keramische antikleeflaag is superglad. Je hebt minder olie of boter nodig en hoeft achteraf niet te schrobben. Gezond, snel en makkelijk!

 

Beter voor het milieu

Wij geven om onze planeet. Daarom stoten we bij de productie van onze Thermolon keramische antikleeflaag 60% minder CO2 uit in vergelijking met de productie van traditionele antikleeflagen.

Sites-Greenpan-BE-Site
global.nocontent