SOLDEN - tot 50% korting
Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis retourneren
Ontdek onze PFAS-vrije keukentoestellen
Je hebt {0} items toegevoegd
Totaal (incl. BTW)
0,00
4 stukken kabeljauwfilet van elk 100 g
50 g gember, fijngesneden
50 g citroengras, fijngesneden
250 g uien, fijngesneden
2 limoenblaadjes
3 teentjes look, fijngesneden
2 rode pepertjes, fijngesneden
1,5 l visbouillon
10 g korianderpoeder
10 g komijnpoeder
200 g vissaus
sap en zeste van 2 limoenen
½ l kokosmelk
Zonnebloemolie
peper en zout
Garnituur: champignons, daikon, lente-ui, prei, koriander, lavas, allemaal superfijn gesneden.
Eventueel gekookte basmatirijst.
Zet de omnicooker op Sear/Sauté en stoof de gember en het citroengras met schil aan in wat zonnebloemolie.
Voeg na een 10-tal minuten de uien, knoflook en rode pepertjes toe en stoof deze verder mee gaar.
Zet de omnicooker op Soup, Stel de timer in op 1 uur en de temperatuur op 75°C. Bevochtig met de visbouillon en voeg korianderpoeder, komijnpoeder en vissaus toe.
Voeg na een 1 uur de limoenblaadjes toe, zet het deksel erop en laat alles een paar uur trekken. Zet de omnicooker in die tijd uit.
Voeg de kokosmelk en het limoensap toe en laat opwarmen met de Soup functie. Zet de omnicooker terug op 75°C en laat 30 minuten opwarmen.
Voeg de garnituren toe, leg de kabeljauw erbij en laat de vis 15 minuten mee garen in de soep.
Dien op in soepkommetjes en werk af met garnituren naar keuze.
Je bondgenoot voor de heerlijkste gerechten